barbara napisał(a):Ewcia znasz sie na ludziach nawettych w wirtualnym swiecie
Jan swoja droga tez ma talento aktor jak trza
zadna rola nie jest mu obca
Gość napisał(a):Witam wszystkich serdecznie,napiszcie proszę jak przedstawiają się finanse,czy warto było?Ja drążę ten temat od pewnego czasu,u mnie jest pewien problem bo mam 2 nastoletnich synów którzy dają ostro popalić oraz żona która się nie zgadza,lecz ja jestem strasznie uparty.Już się dowiedziałem ,że będąc w pl na urlopie agencje nie płacą.Tak więc w moim przypadku w pl mam ok 2tys zł na miesiąc,wyjeżdżając np:1mies w de i 1mies w pl wychodzę na zero.Doradzcie proszę ,finanse to byłby mocny argument dla mojej pięknej.No cóż z jez niem jakoś by było,ostatnio rozwiązałem test umieszczony przez agencje i udało się.Radość we mnie wstąpiła bo ostatnio doznaję samych przykrości.
dorota napisał(a):jezu co wy tu wypisujecie czy opłaca sie wyjechac tak opłaca sie ,ale trzeba byc naprawdę cierpliwym, opiekunczym, ja podeszłam do tej pracy tak jak by to był ktos chory z mojej rodziny wyobraziłam sobie siebie chora bolącą jeczącą z bółu,, przypomina mi sie wtedy ze ja tez jestem taka , , ale to nie ze złosci na kogos tylko ze mnie boli, wiec starałam sie byc cierpliwa choc czasami sie mi chciało spac a tu babcia woła halo,,, bo chce na kibelek no wiec co powiem czekaj przeciez to nie poczeka, usmiechnięta schodziłam babcia przepraszała ze mnie musiała wezwac w nocy ja muwie ze to naturalne zechce sie i trzeba .
Powrót do Praca Opiekunki w Niemczech
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości