Anisia napisał(a):Czy ktoś był z agencji Adiutor z Torunia? Mówią że niby fajna agencja ale nie do końcaprosze o opinie
Beti napisał(a):Anisia napisał(a):Czy ktoś był z agencji Adiutor z Torunia? Mówią że niby fajna agencja ale nie do końcaprosze o opinie
Wyjechałam z nimi na kilka ofert. Z góry wygląda dobrze, ale jak sprawdziłam ZUS to złapałam się za głowę. Nie miałam odprowadzanych składekmimo, że zapewniają, że regulują sprawy z ZUSem.
Anisia napisał(a):Beti napisał(a):Anisia napisał(a):Czy ktoś był z agencji Adiutor z Torunia? Mówią że niby fajna agencja ale nie do końcaprosze o opinie
Wyjechałam z nimi na kilka ofert. Z góry wygląda dobrze, ale jak sprawdziłam ZUS to złapałam się za głowę. Nie miałam odprowadzanych składekmimo, że zapewniają, że regulują sprawy z ZUSem.
Beti a powiedz mi potem uregulowali te składki? A jak płacą? W ogóle to powiedz mi czy stań podopiecznego zgadza sie na miejscu z tym co piszą w ofercie? A może orientujesz się czy można jechac na 4-5 tygodni? I jak z wypłatą płaca regularnie czy trzeba interweniować?
Powrót do Opinie na temat firm pośredniczących w wyjazdach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość