ewa napisał(a):Gucia, nie oglądałam tego filmu ani nie czytałam książki...ale wiem o czym to jest bo czytałam streszczenie i recenzje....i cóż mogę Ci powiedzieć......Gucia, nie masz nic lepszego do roboty ?I nie będziesz sama do końca życia , jesteś młoda i piękna, jeszcze zobaczysz światełko w tunelu ( tylko, żeby to nie był towarowy , jak w moim przypadku
)
malgocha napisał(a):Ja w domu oglądam na okrągło bajki, bo dzieciaki oglądają jakieś głupoty. Sama mam czas na tv jak pójdą spać czyli koło 21-22 ale wtedy pooglądam 20-30 min i zasypiam![]()
. Przez brak pracy i problemy to nie mam nawet sił na amory
ewa napisał(a):malgocha napisał(a):Ja w domu oglądam na okrągło bajki, bo dzieciaki oglądają jakieś głupoty. Sama mam czas na tv jak pójdą spać czyli koło 21-22 ale wtedy pooglądam 20-30 min i zasypiam![]()
. Przez brak pracy i problemy to nie mam nawet sił na amory
hmmmm... Małgosiu, na pewni wszystko się niedługo zmieni...wiadomo, że jak są problemy to się nie chce wywijać koziołkówto nie jest dziwne...
napisz co u Ciebie słychać ?
a ja ostatnio oglądam dużo filmów ( czy wspominałam, że się obijam?)
dzisiaj oglądałam "jak się pozbyć cellulitu" i "bezcenny dar"
przedwczoraj " okruchy wspomnień" przedprzedwczoraj"szkoła łobuzów" każdy z innej beczki ale wszystkie ok.
okruchy i bezcenny podobały mi się chyba najbardziejcellulit też zabawny, nie całkiem durna komedia jak na polską, a łobuzy bardzo smutne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość