begonia napisał(a):Powiem Wam, że w tym miesiącu zaszaleję... już oświadczyłam dzieciakom, że beda miały trochę mniejsze kieszonkowe w tym miesiącu i w końcu mama kupi coś dla siebie! wypatrzyłam sobie płaszczyk na jesień i buty takie wypasione... bardzo drogie za to i za to dam jakieś 150 euro... dla mnie bardzo drogo, ale idealny krój, kolor no wszystko. Od lat marze o rozkloszowanym płaszczyku w kolorze butelkowej zieleni. A buty - bajka! Na obcasie, skórzane, do płaszczyka będa jak ulał...
mirka napisał(a):Ja się staram raz do roku pojechać na jakieś fajne, zagraniczne wakacjeNigdy mnie nie było na to stać, a teraz jak pracuje w de to sobie na to nie żałuje,wyberamy fajny kraj i opcje all inclusive. To taka nasza nagroda za cięzkie, stare czasy
Dwa lata temu byliśmy w turcji, w zeszłym w Chorwacji. W tym chciliśmy do Egiptu, ale boje sie przez te historie, które się tam dzieją, dlatego zobaczymy co nam w biurze podróży fajnego polecą.
Powrót do Praca Opiekunki w Niemczech
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości