mili napisał(a):Ja zawsze czytam komentarze o firmie a potem dzwonie i sprawdzam czy tam mili ludzie pracuja czy jacys gburzy bo to zawsze też swiadczy o nich.
aleksa.77 napisał(a):mili napisał(a):Ja zawsze czytam komentarze o firmie a potem dzwonie i sprawdzam czy tam mili ludzie pracuja czy jacys gburzy bo to zawsze też swiadczy o nich.
Myślisz, że daliby gbura przy telefonie? Hmmm...nie sądzę. Natrafiłaś na taką firmę?
mili napisał(a):aleksa.77 napisał(a):mili napisał(a):Ja zawsze czytam komentarze o firmie a potem dzwonie i sprawdzam czy tam mili ludzie pracuja czy jacys gburzy bo to zawsze też swiadczy o nich.
Myślisz, że daliby gbura przy telefonie? Hmmm...nie sądzę. Natrafiłaś na taką firmę?
Oj i to nie raz... czasem się ukrywaja ale ja potrafie rozpoznać fałszywą uprzejmośc, to nie jest takie trudne. Może nie dla wszystkich, ale przez 2 lata studiowałam psychologię, więc conieco tam wiem o ludziach.
grabka napisał(a):Na co najbardziej zwracacie uwage podczas szukania pracy? Jak kontaktuje sie z firma to o co powinnam zaytac, z czym sie upewnic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości