Kto jeszcze lubi jazdę na rowerze?

Elza napisał(a):Pierwsza przejażdżka za mną. Pogoda był śliczna w niedzielę, więc skorzystałam.
Kto jeszcze lubi jazdę na rowerze?
3bozena napisał(a):http://www.ofeminin.pl/piekne-rzeczy/rowery-miejskie-damskie-d29476c361557.html
o coś takiego mi się marzy
nikka napisał(a):Rower to jedyny rodzaj sportu, jaki akceptujęByle się nie zmęczyć za bardzo he he.
helaB napisał(a):A ja obiecuję publicznie na forum, że biorę się za siebie i rower to będzie pierwsza rzecz z jakiej korzystam. Ograniczam się ze słodyczami ale za to chlebek, makarony, ryże, ziemniaki to u mnie podstawa diety i widać efekty... trzeba ie coś poruszać. Mogę brać babci rower, juz ię pytałam bedę jeździć po pobliskim parku.
3bozena napisał(a):helaB napisał(a):A ja obiecuję publicznie na forum, że biorę się za siebie i rower to będzie pierwsza rzecz z jakiej korzystam. Ograniczam się ze słodyczami ale za to chlebek, makarony, ryże, ziemniaki to u mnie podstawa diety i widać efekty... trzeba ie coś poruszać. Mogę brać babci rower, juz ię pytałam bedę jeździć po pobliskim parku.
Jak masz taką możliwość to korzystaj! Ja żałuję bardzo że nie mam roweru. Ostatnio byłam z synem podopiecznej w decathlonie m.in. po opaski uciskowe i ochronne dla babci, bo takie sportowe ponoć najlepsze na jej stawy, i tak oglądaliśmy rowery. Piekne były, już się nawet zaczęłam zastanawiać, czy nie wziąc któregoś, syn pdp mnie namawiał, nawet zaproponował, że tą końcówkę ceny mi dołoży jako bonus na święta, ale powiedziałam, że to przemyślę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość