kasika napisał(a):Polska - Niemcy (Katowice - okolice Dusseldorfu) - 22 godziny. Myślałam, że ZWARIUJĘ!!!! Najpierw szukanie pasażerów i czekanie na spóźnialskich a potem awaria i czekanie na autokar zastępczy...tylko 1000 km a podróż jak na drugi koniec swiata.
Veronika napisał(a):Najlepiej łyknąć coś na spanie i jedziemy;) zwykle nadrabiam też zaległości w książkach..dzień z życia nie mójno ale jak trzeba to trzeba
trudzia napisał(a):Veronika napisał(a):Najlepiej łyknąć coś na spanie i jedziemy;) zwykle nadrabiam też zaległości w książkach..dzień z życia nie mójno ale jak trzeba to trzeba
nawet nie pomyślałam, że mogłabym to tak załatwićale nigdy nie brałam tego typu leków..nie wiem jak zareaguje mój organizm..zwłaszcza, że nie jestem pierwszej młodości..
kasika napisał(a):Polska - Niemcy (Katowice - okolice Dusseldorfu) - 22 godziny. Myślałam, że ZWARIUJĘ!!!! Najpierw szukanie pasażerów i czekanie na spóźnialskich a potem awaria i czekanie na autokar zastępczy...tylko 1000 km a podróż jak na drugi koniec swiata.
Powrót do Opinie na temat przewoźników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości